Catherine Marshall Peter's Vision
Bessen werden ontsteeld en licht geplet. De bessen werden met de hand gesorteerd. De pulp werd een nacht geweekt in batches van 500 kg voordat de gistactiviteit begon, waarbij kleur- en tannine-extractie plaatsvond. Een commerciële giststam die het beste geschikt was voor deze twee variëteiten, werd geïnoculeerd en in open vaten gefermenteerd. Sap en schillen werden ingedrukt (pigagé) en dagelijks omgedraaid om een gelijke warmteverdeling te garanderen tussen de bovenop liggende schilkap en het onderliggende sap gedurende 20 dagen. Na de fermentatie duurde de maceratie drie weken om tanninepolymerisatie te bevorderen.
Na voltooiing van de fermentatie werden de vaten geproefd en geselecteerd op basis van tannine- en smaakkenmerken, waarna ze handmatig werden geperst in een roestvrijstalen pers met een capaciteit van 800 kg. De geselecteerde vatcombinaties werden als aparte fracties bewaard, zodat er zo veel mogelijk blendingprofielen konden worden gecreëerd voor de uiteindelijke assemblage.
De wijn rijpte gedurende 17 maanden in tweede- en derdehands Franse eikenhouten vaten van 225 en 300 liter. Geselecteerde vaten van beide variëteiten werden geblend: 57% Cabernet Franc en 43% Merlot, en werden licht gefilterd voor botteling.